Skil dig ud fra flokken med smykker til mænd

Smykker har tidligere været en måde, hvorpå man som person kunne vise ’hvor meget man er værd’.

Det har været et redskab til at vise, at man var af penge. Ædelstene er dyre, så har man råd til at have disse om halsen, må man også ”være noget”. Et sådant ræsonnement giver i sig selv god mening.

Men dette er ved at ændre sig.

Det kan Jesper Hvejsel, der bl.a. sælger armbånd til mænd her og halskæder til mænd her se. Det er ikke ædelstene, men mere ’personlige smykker’, der har til formål at vise, at man som mand ’tænker ud af boksen’. At man ikke er som alle andre.

”Vi mænd har altid gået med ur, men vi udvikler os, og i dag sælger vi flere armbånd og halskæder til mænd end ure” forklarer han.

Flere strenge at spille på

Stil er et meget personligt spørgsmål, men at mænd har fået flere strenge at spille på end blot uret er en god ting. Det har tidligere været svært at definere sig blot med tøj og uret; med armbånd, halskæder, slips og lignende smykker og beklædningsgenstande er der åbnet op for flere muligheder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>