Studietur med klassen

Jeg var på en tur med studieklassen og hele formålet med denne tur var netop, at lære hinanden bedre at kende, men turen gik ikke kun ud med druk og hor, da man selvfølgelig også skulle lave noget arbejde, hvor man skal bruge sin mac air oplader, eller som man kalder det på skolen, nogle få opgaver, men jeg ville dog mene det ikke bare var et par stykker, vi havde kun lov til at tage ud, at drikke en øl eller to, hvis vi havde lavet alle vores opgaver hver dag, hvilket vil sige, hvis man stod for sent op den ene dag, ville man få meget svært ved, at lave alle opgaver dagen efter, men det ikke der problemet lå lige på den tur.

Vi alle på denne her studietur havde alle enhver en bærbar computer med nogles nyere end andres, men problemet med min bærbar var, at den virkelig var så ny, at den havde brug for en særlig oplader, hvilket kun nogle få folk havde med på det her hold. Jeg havde en bærbar, der havde brug for en mac air oplader. Jeg stod i det kæmpe store problem, at min mac air oplader var blevet væk, men jeg vidste dog, at to andre havde samme bærbar som mig, så måske de også havde en lækker mac air oplader, noget de selvfølgelig burde have med, da ens computer i hvert fald ikke kan holde i 6 dage med opgaver hver dag. Jeg gik hurtigt op til deres værelse og spurgte om de havde en mac air oplader, hvilket de svarede hurtigt på, ved bare, at give mig min egen mac air oplader tilbage i hånden, hvilket jeg ikke helt forstod, men de grinte bare og jeg smuttede inden jeg ville blive sur og det så ville udvikle sig til noget dumt.

Kilde: http://elektronik.guide.dk/Tilbeh%C3%B8r/Guide_S%C3%A5dan_finder_du_en_billig_Mac_oplader_7031587

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>