Stort dækapparat

På værkstedet hvor jeg arbejder, er der helt klart ingen tvivl om, at man virkeligt kan lære en helt masse omkring det at arbejde på et værksted. Det er fordi at vores mester eller chef, som han nok vil hedde i et almindeligt erhverv, ganske enkelt bare er helt i top. Han er super dygtig, og jeg har taget et lille eksempel med, som helt klart viser, hvor god han rent faktisk er. Han har nemlig formået, at lære os alle sammen, hvordan man rent faktisk kan lave og skifte et godt dækapparat. Det er altså ret sjovt at tænke på, og derfor er der altså stort set heller ingen tvivl om, at når alt kommer til alt, at det så også vil komme til at betyde, at vi alle sammen lærte noget af hans lille opvisning. Det startede med, at han havde købt et nyt dækapparat som jo sjovt nok skulle tages i brug. I stedet for at lære hver enkel hvordan man skulle bruge det, så kaldte han alle over på samme tid. På den måde foreviste han så for os alle sammen, hvordan man skulle bruge dette nye store og dyre stykke værktøj, som altså kom i form af et dækapparat.

Forevisning af dækapparat

Det at han viste os alle sammen hvordan man bruger dette dækapparat, gjorde at der ikke var nogen der var i tvivl om, hvordan man rent faktisk gjorde. Skulle det så ske, at man glemte hvordan man brugte dette dækapparat, så gik det hurtigt op for os, at det jo nu også var nemmere at finde ud af, hvordan man så brugte det korrekt. Man kunne jo høre alle der var på værkstedet eftersom at alle havde været med til at se hvordan det fungerede. Derved sørgede min mester altså også for, at alle nu var klar over, hvordan dette dækapparat virkede. Dette er bare et af de mange eksempler på, hvor dygtig min chef og mester rent faktisk er.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>