Spændt på mit første scotte pillefyr

Det er også derfor at jeg yderst spændt, og jeg kan slet ikke vente til mit første og nyeste scotte pillefyr kommer at stå. Når den dag kommer at mit scotte pillefyr, så ved jeg at det bliver en stor dag. Det er faktisk sådan, at jeg ikke engang er helt sikker på, hvordan det rent faktisk kommer til at foregå. Der er nemlig ingen tvivl om, at uanset hvad der lige kommer til at ske, så er jeg helt sikker på, at vi nok skal ende med at se hvad der rent faktisk kommer til at ske med mit scotte pillefyr. Det er altså helt klart noget jeg ser meget frem til.

Det sidste scotte pillefyr der virker

Der er flere og flere scotte pillefyr der er stoppet med at virke, og vi ved slet ikke hvad der foregår. Det er som om at der er en form for virus blandt de mange pillefyr og det giver jo simpelthen ingen mening, eftersom at et scotte pillefyr jo tydeligvis er en maskine. Der er altså slet ingen tvivl om at vi slet ikke ved hvad der lige nu foregår på markedet. Det er altså ikke til at finde ud af, og eftersom at det er maskiner, så giver det ingen mening at det er en virus, da det ellers er det eneste der kan ramme så mange ting på en gang. Vi har dog fundet ud af hvad det rent faktisk er lige i dette sekund, se her. Det er sådan at det rent faktisk er en virus der har ramt vores systemer. Det er altså ikke dit scotte pillefyr der er noget galt med. Det er vores systemer som kører dit scotte pillefyr som fejler noget. Vi arbejder selvfølgelig på høj tryk for at arbejde på dette, og der er slet ingen tvivl om, at vi virkeligt gør vores bedste for at komme ret langt med dette.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>