Ønsker du rene vinduer? Hyr en vinduespudser!

Dette indlæg skal ikke forstås som et reklame fremstød, nærmere et ”anbefalings fremstød”. Årsagen hertil er at jeg for nyligt benyttede mig af en vinduespudser som virkeligt formåede at gøre mine vinduer dejligt rene. Der er ingen tvivl om at jeg gerne vil anbefale at man ansætter en vinduespudser, eventuelt på en månedlig basis, eller man kan også bare prøve det af én gang. Det var det jeg gjorde. Jeg var nemlig ikke sikker på om jeg gerne ville have en vinduespudser ansat, så det endte med at jeg blot prøvede én gang, og jeg blev sku’ ”afhængig” af at have fine, rene og skinnende vinduer. Så nu har jeg en fast vinduespudser(Denne her: http://www.voresvinduespudser.dk/) som kommer på ugentlig basis og laver mine vinduer skinnende – og det bedste ved det hele er at han altid har tid til at drikke en kop kaffe med mig.

 

Priserne på vinduespudsere i Danmark varierer lidt. I Københavnsområdet er det lidt dyrer end for eksempel i Jylland – det er min erfaring. Jeg kender ikke årsagen hertil, men jeg kunne tænke at det er fordi at det måske er lidt dyrer at ”befinde” sig i København, end det er i lige præcis Jylland. Det kan jo også ses på husleje priserne osv. Hvis noget koster 6000 i København, så koster det jo 3000 i Jylland.

Konklusionen af denne artikel må vel være at hvis man er ligeglad med sine vinduer, så skal man ikke ”spilde” penge på en vinduespudser, men er man glad og værdsætter man renlige omgivelser, så kan det altså være en psykisk god beslutning at anskaffe sig en vinduespudser – for de er rent faktisk meget billigere end man tror, da de er enormt hurtige samt gode til hvad de gør.

One thought on “Ønsker du rene vinduer? Hyr en vinduespudser!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>