Monthly Archives: October 2014

Overvej woody pillefyr

Vis at du virkeligt gerne vil eje et woody pillefyr, og så er jeg sikker på, at du også nok en dag skal ende med at få dit første woody pillefyr. Det er sådan, at jeg selv i mange år, har haft lyst til et woody pillefyr, og jeg har virkeligt været en fattig mand. Nu er det dog sådan, at jeg efterhånden er ved at rejse mig, og der er jo stort set ingen tvivl om, at når du først er ved at have fundet ud af, hvad man rent faktisk kan opnå med et woody pillefyr, at du så også vil få mere lyst til at eje et. Det er altså ret vigtigt, og der er sådan set ingen tvivl om, at det virkeligt vil være en god ide at gøre dette. Det syntes jeg sådan set du skal vælge at gøre, og i bund og grund, er der faktisk så mange fordele ved et woody pillefyr, at det ikke kan være andet end en fordel at eje et. Det tror jeg i hvert fald, og selvom at jeg ikke er nogen ekspert på området, så vil det helt klart være sådan, at jeg efterhånden har undersøgt så meget om woody pillefyr, at jeg også ved det meste.

Viden om woody pillefyr

Det er altså også derfor, at jeg sidder og skriver dette, og jeg mener helt klart også, at hvis du ligesom mig gerne vil have et woody pillefyr, så er dette vejen frem. Man skal bare ønske sig et woody pillefyr, og så er jeg også sikker på, at du en dag vil få dit første woody pillefyr. Det kræver dog tålmodighed, og derudover så skal du altså også være ret god til at spare op. Kan du disse to ting, så har du hurtigt også dit første woody pillefyr.

Studietur med klassen

Jeg var på en tur med studieklassen og hele formålet med denne tur var netop, at lære hinanden bedre at kende, men turen gik ikke kun ud med druk og hor, da man selvfølgelig også skulle lave noget arbejde, hvor man skal bruge sin mac air oplader, eller som man kalder det på skolen, nogle få opgaver, men jeg ville dog mene det ikke bare var et par stykker, vi havde kun lov til at tage ud, at drikke en øl eller to, hvis vi havde lavet alle vores opgaver hver dag, hvilket vil sige, hvis man stod for sent op den ene dag, ville man få meget svært ved, at lave alle opgaver dagen efter, men det ikke der problemet lå lige på den tur. Continue reading